Salacık İlkokulu

Telefon : 0462 2592012
WEB https://salacikilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Salacık İlkokulu, Akçaabat Salacık Mahallesi Devlet Sahil Yolu Yalı Mevkii
VİZYON : Okulumuzu; öğrencilerin mevcut kapasitelerini en iyi şekilde kullandırabilen ve onları başarılı olabilecekleri alanlara yönelten, kendini gerçekleştirmiş, kültürel ve etik değerlere sahip, her anlamda sağlıklı bireyler yetiştiren bir kurum yapmak.
MİSYON : Salacık İlkokulu olarak; Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.45-14.25
Isınma : Kalorifer (Fuel Oil)
Servis :
Ulaşım : Dolmuşlarla her an ulaşım vardır. Yarım saatte bir Mersin-KTÜ arasında Trabzon Büyükşehir Belediyesinin otobüs seferleri vardır.
Yerleşim Yeri : Devlet Sahil Yolu Kenarı ile Karadeniz arasında (sahile 40 m mesafede)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine: 19 Km İlçe Merkezine: 5 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel çocuk oyunları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : eTwininng projesi yürütülmektededir.
Diğer Hususlar : 2022-2023 Eğitim-öğretim yılında Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında uygulama okulu olarak seçilmiştir.